+46 42 64 700 info@emve.com
Välj en sida

Hållbarhet

Hållbarhet är något som ligger oss på EMVE varmt om hjärtat. Därför strävar vi alltid efter att arbeta så hållbart som möjligt, med mål och ambitioner om att ständigt utveckla och ligga i framkant kring dessa frågor.

 Hur vi jobbar med hållbarhet

Solceller

Nu kan vi även stolt visa upp att vi sedan en tid tillbaka använder oss utav solceller som en del för att driva vår produktion och företaget framåt.

Elbilsladdare

Ännu en del av hållbarhetstänket som är i linje med företagets mål och ambitioner var installationen av elbilsladdare till våra anställdas eldrivna personbilar.

Natur & Miljöboken
Vi samarbetar med Natur & Miljöboken – ett läromedel i miljökunskap.

Syftet med Natur & Miljöboken är att ge uppväxande generationer bra natur- och miljökunskaper och att på så sätt skapa förutsättningar för en bättre framtida miljö.

Genom samverkan mellan kommuner, företag och organisationer kan Natur & Miljöboken delas ut kostnadsfritt till grundskolans årskurs 4 – 6. Målet är att alla elever i åldern 10 – 12 år ska få en Natur & Miljöbok. Visionen är att ge miljöutbildning åt världens barn.

Bakom den årliga utgivningen av 240 000 böcker står Svenska Kunskapsförlaget AB, ett helt oberoende och opolitiskt företag, grundat 1993.

Besök gärna www.kunskapsforlaget.se för mer information.

 Begagnade maskiner